Més de 30 militants ja s’han donat de baixa del PP d’Alzira

0
839

Més de 30 militants d’un total pròxim al centenar s’han donat ja de baixa del PP d’Alzira com a senyal de protesta arran la designació de José Luis Palacios com a candidat a l’alcaldia d’Alzira, en lloc del secretari local José Andrés Hernández. Baixes que s’afegixen a la del exregidor Enrique Montalvá que s’ha donat d’alta esta setmna en Vox.

Hernández renuncia

Per cert no ha sentat massa bé a la militància l’anunci fet esta vesprada per Hernández de renunciar a ser proposat pel Comité Electoral Local com alcaldable de la capital comarcal. Fet que que pot incrementar la ja significativa quantitat de baixes reconeguda pel propi protaveu del Grup Municipal Popular.

José Andrés ha manifestat a la militància i als mitjans de comunicació que «el projecte està per damunt de les persones i jo no vaig a fer res que perjudique al PP«. Fins i tot ha reconegut que «per ara descarte totalment anar en la llista de Palacios». I s’ha compromés a continuar com a secretari local del partit i com a portaveu del Grup Popular en la corporació.

Desde la direcció regional li han dit que «la proposta de Palacios és ferma» i Hernández ha reconegut que «jo no vaig a anarme’n a cap partit ni a montar un nou», al temps que ha «agraït» el suport de la militància. D’altra banda ha lamentat la baixa d’Enrique Montalvá «en ser un actiu importantíssim i una persona molt volguda pels militants. Li vaig demanar que que es quedara però no m’ha fet cas i ara li desitge que algun dia torne a este projecte».

Al sí de l’executiu local i del comité electoral lamenten que «no ens hagen donat cap explicació des de la direcció regional, però en canvi no volen que se’n anem, ni s’ha presentat Palacios perquè el proposem com alcaldable». En este aspecte han afegit «serà molt complicat per a Palacios presentar-se al marge del partit».

Així les coses s’agreuja cada dia més la crisi del PP d’Alzira que fins ara ha perdut, al menys, una tercera part de la militància i és que les imposicions no son gens benvigudes en ple segle XXI.