La Mancomunitat obri una oficina per impulsar en competències digitals a les pimes

0
33
El president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez presentarà el pròxim divendres a Alzira l’Oficina Acelera Pime la Ribera junta l’equip tècnic de l’àrea de Promoció Econòmica.

L’OAP la Ribera té com a objectiu impulsar i reforçar en competències digitals a les pimes i autònoms de la comarca, afavorint la demanda de tecnologia innovadora, millorant la productivitat de les empreses i fomentant les ajudes i subvencions vigents.

A l’acte s’exposaran els serveis oferits, els avantatges que suposa el programa per a les empreses dels nostres municipis, alhora que us demanarem la vostra col·laboració en la difusió i dinamització de l’Oficina.

L’OAP la Ribera pertany a la xarxa d’oficines Acelera Pyme de Red.es, entitat pública adscrita al Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital mitjançant la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial.L’Oficina Accelera Pyme és un espai tant físic com virtual en el qual es realitzen labors de sensibilització i suport a les pimes i autònoms sobre els avantatges i metodologies innovadores per a optimitzar el funcionament dels seus negocis, mitjançant la incorporació de les #TIC en els seus processos. Així mateix, afavoreix la demanda de tecnologies innovadores que contribuïsquen a la millora de la seua productivitat i inclou tant activitats en el món digital com activitats in situ de suport i assessorament.

Aquest programa és finançat pel Pla de Recuperació, Transformació i Resilència mitjançant el fons Next Generation EU, en el marc de l’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025.