L’infermera Ana Jover sustituirà a Montalvá al grup municipal del PP d’Alzira

0
594

Una jove infermera, Ana Jover, que ocupava el lloc nº 7 en la llista de les anteriors eleccions serà la sustituta d’Enrique Montalvá en el Grup Municipal del PP d’Alzira, arran la recent dimissió seguida de la seua afiliació a Vox del regidor més beligerant amb la direcció regional en decidir-se per José Luis Palacios en lloc de José A. Hernández com alcaldable per a les pròximes municipals.

Jover, que acabarà en maig la seua primera trajectòria municipal, encetà la vessant política en 2019 de la mà d’Hernández que ha estat el seu valedor.

Carlos Mazón i Vicent Mompó encara no han fet oficial l’elecció de Palacios, fet que manté «espectant» al Comité Electoral del PP alzireny, que no ha presentat al comité provincial la proposta d’Hernández perquè encara no l’ha firmada. Mentre Palacios no pot encetar la campanya encara que es va dixar vore junt els regidors populars en la cremà de la foguera de Sant Antoni a la plaça Major. En canvi va ser notable l’ausència d’Enrique Montalvá, que ahir s’afilià a Vox i demà entregarà l’acte de regidor del Grup Municipal Popular.