L’Alzira FS cau amb honor en els penals davant Jimbee Cartagena (2-2)

0
67
Els jugadors de Braulio Correal demostran una vegada més ser de Primera

Un Alzira FS de primera, ha caigut esta nit amb tots els honors en octaus de final de la Copa del Rei en la tanda de penals contra el Jimbee Cartagena, cincqué classificat de la Primera divisió. L’encontre finalitzà amb empat a 2 gols després d’una pròrroga de 6 minuts en els que no s’alterà el marcador. En la última jugada de la pròrroga el Family Cash pogué desnivellar al seu favor el marcador en una gran ocasió de Jaime Peiró que desvià in extremi el guardameta visitant Raúl.

S’avança el conjunt murcià en el marcador al minut 6 amb un gol de Jesús, però en el minut 16, primer Gon Castejón i tot seguit Carlitos amb dos grans gols li donaren la volta al marcador. Poc abans del descans l’internacional Mellado feia el 2-2 definitiu.

En la pròrroga dos excel.lents parades de Raúl en els penals llançats per Rubi i Castejón decantaren l’eliminatòria per al Jimbee Cartagena. Els 1.500 espectador li donaren tot el seu suport a l’equip de Braulio Correal que demostrà una vegada més ser un conjunt que tuteja als millors equips nacionals.