Correal:»La prioritat és la lliga, contra el Jimbee en Copa jugarà tota la plantilla»

0
68

El tècnic de l’Alzira FS, Braulio Correal, és «molt realista», esta vesprada (20h) s’enfronta en octaus de final de la Copa del Rei al Jimbee Cartagena «un equip top 5 de la Primera Divisió», que ocupa el cinqué lloc de la classificació, que supera al Inter FS, finalista de la Supercopa en el Palau.

El conjunt murcià compta amb dos jugadors que son fixes en la selecció nacional, Mellado i Bebe i acaba de fitxar al pívot sub 21 del combinat espanyol, Pablo Ramírez procedent de l’UMA Antequera. Ara bé Correal considera que «no és impossible eliminar-los perquè juguem a casa a partit únic davant la nostra afició». Per al partit de copa té previst donar minuts a tots els jugadors, «tenim una plantilla nombrosa amb 12 jugadors de pista» manifesta.

Els locals ja deixaren fora en l’anterior eliminatòria a un primera com el Manzanares FS.

El cos tènic mira de reüll l’important encontre del pròxim dissabte al Palau contra el conjunt gallec del Burela, segon classificat amb dos punts més que el Family Cash que «conserva varios jugadors de primera», categoria en la que militava l’anterior temporada.

Segons el tècnic alzireny «estem davant una setmana molt bonica, perquè tenim la sort de disputar els octaus de final de la Copa del Rei, als que mai haviem arribat i que junt el Jimbee Cartagena visite també el Palau el Burela, dos grans equips amb jugadors de primera divisió».

Amb l’antena ficada

L’excel.lent victòria de dissabte passat a Leganés (2-5) ha fet oblidar «el mal partit en Ceuta al temps que suposa una càrrega de moral i la recuperació de la mentalitat defensiva», la principal clau de l’excel.lent temporada del conjunt local, tercer classificat amb un matalàs de 7 punts respecte al sisé.

Respecte a una possible incorporació que sustituisca la marxa de Peloncha, Correal reconeix que «tenim l’antena ficada per si hi ha la possibilitat de reforçar l’equip», ara bé el club esperarà als últims dies de gener, per si hi haguera alguna lesió de llarga durada. No descarten aconseguir una possible cessió donada la bona relació que l’Alzira FS té amb alguns clubs de 1ª divisió, però tindria que allargar-se fins la pròxima temporada donades «les moltes pautes i l’estructura interna de l’equip».