Activitats de la XXXI Setmana Cultural falla Plaça Malva d’Alzira

0
142

Esta setmana continuen les activitats de la XXXI Setmana Cultural de la Falla Plaça Malva d’Alzira.

El dijous 26, Bea Martínez i Josep Antoni Fluixà, faran una sessió d’animació lectora per a xiquets i xiquetes. Bea Martínez és la mestra del CEIP Alborxí d’Alzira encarregada de la coordinació de les activitats de foment de la lectura del centre, una tasca que abans de la seua jubilació feia Josep Antoni Fluixà. Per a als dos un plaer actuar, per tercera vegada consecutiva, a la Casa de la Cultura d’Alzira dins del programa organitzat per la falla Plaça Malva. Parlaran de rondalles. És una activitat per a xiquets i xiquetes i també per a les famílies. Sens dubte, s’ho passaran bé grans i menuts.

A més, per al divendres 27 de febrer hi ha programada la presentació del llibre d’Elena Casado, «Cuando se acabe el aire», que descriu les sensacions que l’autora, metgessa anestesista, experimentava davant la impotència de no poder salvar vides durant la pandèmia. L’acompanyarà a la guitarra Enric Casado i presentarà el llibre l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez. Esta activitat s’iniciarà a les 19 h i no a les 19.30 com inicialment s’anunciava al programa de la setmana cultural de la Malva.