Podem Alzira aspira a ser majoria en un futur govern de coalició

0
362

Podem Alzira celebra la seua primera trobada oberta amb la ciutadania del 2023

 

Podem Alzira ha arrancat l’any electoral amb una assemblea oberta. Militants, inscrits i simpatitzants s’han acostat al Parc de l’Alquenència per a celebrar el novè aniversari del naixement de Podem i per a iniciar el camí del partit de cara a les eleccions municipals del 28 de maig. L’acte, que ha comptat amb la presència del candidat a l’Alcaldia, Agustín Pérez, i amb bona part de l’equip de Podem i d’Esquerra Unida d’Alzira que conformarà la candidatura de la coalició, ha facilitat que la ciutadania pugui participar i compartir les seues inquietuds i propostes, ajudant a conformar les bases programàtiques del projecte.

En la trobada, que ha concentrat a unes 50 persones al voltant del monument central del Parc, el cap de llista de la coalició Unides Podem ha ressaltat que:

“Unides Podem oferirà a Alzira una alternativa de govern, solvent i d’esquerres, que posarà a les persones en el centre de l’acció política municipal, més enllà de la seua renda, edat, gènere, origen, o identitat sexual”.

I també que:

“La defensa i promoció dels drets socials recollits en la Constitució serà la nostra motivació: el dret al treball ben remunerat; la protecció de totes les unitats familiars; el dret a un habitatge digne; l’ajuda als més vulnerables (especialment els més joves i els més majors); o la defensa dels productors d’aliments, dels comerços de proximitat, i dels consumidors; marcaran el nostre full de ruta municipal.

“Conquistarem el govern municipal o, almenys, aspirem a ser majoria dins d’un futur govern de coalició, per a continuar aprofundint en l’agenda de protecció social, d’ampliació de drets, i d’aprofundiment democràtic”.

Respecte dels membres de la candidatura, Agustín Pérez va assenyalar que:

“L’equip d’Unides Podem està compost per ciutadans compromesos amb la cultura, l’educació, el sindicalisme, el feminisme, la sostenibilitat, la solidaritat, la defensa de les pensions, i, sobretot, compromesos amb la seua ciutat. La seua qualificació està àmpliament demostrada i, amb tota seguretat, aportaran idees creatives, solucions intel·ligents, i propostes viables i sostenibles per a donar resposta als problemes d’Alzira i dels alzirenys”.

Entre altres noms, formaran part de la candidatura: Laura Climent, Arianna Guardiola, Iván Martínez, Isabel Magalló, Ángela López, i Vicent Alonso. A més d’un nodrit grup de militants de Podem i d’Esquerra Unida que ja han acceptat el compromís de formar part de la llista de la coalició a les pròximes municipals.

El Portaveu Municipal de Podem Alzira, Juan Tamajón, va informar sobre el procés d’escolta social que s’està duent a terme i va ressaltar la labor realitzada pels responsables de preparar el Programa de la confluència:

“S’està treballant a bon ritme, concretant les propostes, estudiant la seua viabilitat, i preparant el document que, en breu, se sotmetrà a la consideració de les assemblees de tots dos partits”.