Montalvá s’ha afiliat hui a Vox i entregarà l’acta de regidor en el plenari d’Alzira d’este dimecres

0
746

Intensa setmana la del regidor ex del PP d’Alzira, Enrique Montalvà, que hui dilluns s’ha donat d’alta en Vox, mentre el pròxim dimecres entregarà l’acta de regidor no adscrit en el ple ordinari convocat a la capital comarcal.

Curiosament amb el desconeiximent del coorodinador local de Vox, Ricardo Belda que reconeixia a Riberaexpress «no tindre ni idea» de l’afiliació de Montalvá, una afiliació que pot realitzar a València i també via online.

«Em sembla molt bé que vullga estar en Vox, una persona reconeguda com ell en el sector agrícola», afirmava Belda encara que ha deixat palés les discrepàncies que hi han entre el PP i la formació d’Abascal «respecte a la clàusula de salvaguarda respecte a les importacions de cítrics de tercers països».

El regidor de Vox ha explicat que que la seua relació amb Montalvá «és normal, encara que ens enfrontarem per la gestió de l’asignació econòmica municipal als grups municipals». De totes formes considera que l’abandonament del PP i el canvi a altre partit «dona una imatge de la política molt lletja».

Montalvá encara arriba a temps de figurar en la candidatura de Vox per a les  eleccions municipals del pròxim mes de maig a Alzira, en la que Ricardo Belda ha estat proposat a ser l’alcaldable pel Comité electoral local.