Gela a la Murta (-4,2º) i Mulata (-4,5º) d’Alzira i en Carriona a l’Alcúdia amb -3,9º

0
1784

Ja feia temps que no baixaven tant les temperatures a la Ribera com esta matinada en la que s’han registrat -4,5º a la partida Mulata d’Alzira, -4,2º a la Murta i -3,9º a la partida Carriona de l’Alcúdia, segons AVAMET.

Pel que fa al municipis cal ressaltar els -2,8º de Massalavés, -2,3º de Guadassuar i Benimodo, els -2º d’Alginet, els -1,8º a l’estació de la zona de l’Alquenència d’Alzira, mentre al centre de l’Alcúdia, Carlet i a La Barraca d’Aigües Vives han baixat els termòmetres fins a -1º.

També ha gelat lleugerament en alguns punts de la Ribera Baixa com Sollana, Almussafes i la Muntanyeta dels Sants (-0,2º), en canvi les mínimes han sigut positives especialment a la costa com les platges de Cullera on han fregat els 6º positius. A Sueca el fred s’ha quedat en 1,8º positius.

Previsió

Dimarts els núvols seran abundants i taparan el cel, amb precipitacions dèbils de matí a l’interior de Castelló i de vesprada cap al sud del golf de València. Les precipitacions podran ser en forma de neu per damunt dels 400 a 600 metres.

Dimecres predominarà el cel nuvolós, amb precipitacions al sud del golf de València i cap al nord d’Alacant, on podran ser persistents la matinada de dimecres.

Riberaexpress / À Punt