La candidata del PSPV d’Alzira Gemma Alós es reunix amb la UGT

0
185

El PSPV-PSOE d’Alzira continua amb les reunions amb diferents entitats de la localitat.

 

La Secretària General i candidata a l’alcaldia, Gemma Alós s’ha reunit hui amb Raül Rosselló, secretari General comarcal de la UGT. A la reunió també han assistit el secretari d’organització i la secretària de treball i relacions sindicals del PSPV, Vicent de la Concepción i Reme González; i  Pepe Esteve per part de l’agrupació sindical.

Amb aquesta reunió es continua amb el calendari d’encontres amb el teixit associatiu establert per l’agrupació socialista local. L’objectiu de la reunió és crear sinergies entre el PSPV i els membres del sindicat.

Alós ha explicat la reunió el nou projecte del PSPV i el model de ciutat que es planteja construir. La millora de les condicions dels treballadors i les treballadores és una prioritat per als socialistes, així com impulsar mesures que acaben amb el treball precari que afecta sobretot a dones i joves.

A la reunió, s’ha analitzat la situació actual del municipi, així com establir objectius a llarg termini per a fer front als pròxims reptes i problemes que es plantejaran a Alzira.