Uns 50 quilos d’aliments recaptaren els joves del Cercle Alzireny en un torneig de pàdel solidari

0
320
Miguel Ángel Ferre. un dels 40 participants del World Padel Food
Alejandro Ruano i José Benedito, dos dels organitzadors amb els aliments recollits

Un total de 50 quilos d’aliments no perdibles recaptaren els joves del Cercle Alzireny amb motiu de un torneig de pàdel de caràcter solidari a benefici de Càritas. En este torneig de caràcter benèfic disputat a l’estadi municipal de Venècia col.laboraren també la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira així com el Cercle Alzireny Jove i la parròquia de Santa Catalina.

Participaren un total de 20 parelles en el torneig anomenat «World Padel Food» en una matinal esportiva-benèfica celebrada, recentment, a les pistes de pàdel de Venècia.
La parella guanyadora va estar formada per Eduard Carreres i Rubén Gómez que va rebre dels organitzadors, un trofeu i material relatiu a este esport. Mentre els finalistes foren Javier Llinares i Carlos Palau.