Gelades a Alzira i a l’interior de la comarca a partir de dilluns

0
1435

Demà dissabte començaran a baixar les temperatures, tant les mínimes com les màximes. Serà un dia assolellat, amb alguns núvols a les muntanyes de Castelló i al litoral sud. El vent de mestral bufarà fort al nord, mentre que a la resta s’imposarà la tramuntana.

Diumenge continuarà el cel ras i el vent de mestral fort al nord. Les temperatures continuaran baixant i les gelades s’aproximaran a la costa. L’entrada d’aire fred s’accentuarà dilluns, en una nova jornada de sol i vent de mestral fort al nord i moderat a la resta. En el cas d’Alzira, segons AEMET el pròxim dilluns i dimarts les mínimes baixaran fins -1º, que poden ser inferiors en els municipis situats més lluny de la costa. Mentre a Cullera i les platges pròximes els termòmetres es quedaran en 3º positius.

À Punt / Riberaexpress