Alzira habilita el pavelló Pérez Puig per a persones que no pernocten a cobert

0
411

L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa un protocol davant l’onada de fred

 

Davant l’onada de fred que està pronosticada per als pròxims dies, l’Ajuntament d’Alzira ha decidit posar en marxa un protocol d’actuació municipal per a persones que no pernocten a cobert. S’iniciarà el dissabte, 21 de gener, i durarà fins dimarts, dia 24.

 

Els departaments municipals implicats són: Serveis Socials, Policia Local i Esports, que habilitarà una part del Pavelló Pérez Puig que estarà obert de 20 hores fins a les 9 del matí de cada dia que estarà actiu el protocol. També es compta amb la col·laboració de Protecció Civil i Creu Roja d’Alzira.

 

Si alguna persona té o detecta alguna necessitat, pot posar-se en contacte amb la Policia Local (96.245.52.33), amb el telèfon d’emergències de la Comunitat Valenciana (112),  o acudir a l’edifici de la Policia Local del carrer Sant Roc, 12.