Alzira autoritza a cremar les fogueres de Sant Antoni este divendres

0
164

L’Ajuntament i la Comissió de Festes de Sant Antoni d’Alzira, després de consultar amb el Consorci de Bombers de València, han decidit programar la cremà de la foguera de Sant Antoni i la disparada de focs d’artifici per a les 21 hores del divendres, 20 de gener, a la plaça Major.

 

També es podran cremar les fogueres del veïnat que ho havien sol·licitat i que tenien l’autorització per a cremar-les dilluns passat. Cal recordar que la cremà es va ajornar per les recomanacions del Consorci de Bombers, atesos els avisos per forts vents que va decretar el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat.

 

La programació festiva continuarà dissabte, 21 de gener, amb la missa en honor a Sant Antoni Abat, que se celebrarà a les 18 hores en la parròquia de Sant Joan Baptista i amb la posterior processó amb la tradicional benedicció dels animals.