Acte commemoratiu de Podem este dissabte a Alzira

0
223

El proper dissabte 21 de gener, a les 10:00 del matí, tenim un esmorzar de germanor en el bar La Terrassa, al Parc de l’Alquenència d’Alzira (https://maps.app.goo.gl/cazwSNdGrnkwrxDz7 ). Anem a celebrar que fa 9 anys, el 17 de gener de 2014, va néixer Podem i amb aqueix naixement va arribar el canvi a la política del nostre país.

Des dels ajuntaments, passant per els governs de les comunitats autònomes i del país, fins a la comunitat europea, Podem ha portat aire fresc a la política i ha fet realitat nombroses reivindicacions que molts qualificaven de impossibles. Al llarg d’aquest temps, Podem ha demostrat en  nombroses ocasions que, si se vol, sí que es pot.

Serà una ocasió especial per a conviure y gaudir de la presencia de molts companys del Cercle d’Alzira i d’altres Cercles de la Intercomarcal de Comarques Centrals. També vindran a celebrar-ho companys d’Esquerra Unida d’Alzira amb els que hem encetat una coalició electoral que aglutinarà una bona part de les forces d’esquerres, progressistes i republicanes, del nostre poble.
Serà una magnifica oportunitat per a visualitzar la nostra voluntat d’estar presents en tot allò que pugui millorar la vida dels alzirenys. Es per això que m’agradaria comptar amb vosaltres per a mostrar a tothom l’esperit de camaraderia que ens uneix i que ens fa forts.