Montalvá: «Abandone el PP per les formes inhumanes i dèspotes de Mazón i Mompó amb Alzira»

0
742

El ja exregidor del PP d’Alzira, Enrique Montalvá, s’ha mostrat molt crític amb la direcció provincial i regional del partit que ha apostat per José Luis Palacios en lloc de José A. Hernández per a ser l’acaldable; «abandone el partit per la forma inhumana i dèspota de Mazón i Mompó, per la seua falta de respecte al imposar per la força a un candidat».

Entre els diversos qualificatius, Mompó ha tildat estes formes d’elecció com «una errada, un abús de poder i un atropello als afiliats» en entendre que la manera estatutària i democràtica d’elegir l’alcaldable és «Alzira eligix i València aprova». I afegix al respecte que la direcció regional ha elegit a Palacios «sense la prèvia consulta al Comité Electoral Local» que encara no ha fet, formalment la proposta de Hernández en no haver estat signada per l’actual secretari local del partit.

Anit l’executiva local i la militància li donaren de nou el seu suport per «aclamació a José Andrés» segons Montalvá, qui s’ha preguntat «per a què estem nosaltres?, en ser elegit Palacios per la gràcia divina».

Anem a perdre les eleccions per culpa de Mompó i Mazón

El regidor dimitit demanà ahir als afilitas que no es donen de baixa del partit i que «es mantiguen ferms amb el seu suport a José Andrés» i es preguntà si el PP «es basa ara en la figura d’una sola persona». A més lamentà que «podent descabalgar a Ximo Puig de la Generalitat, atropellant a mitja província el que anem a fer és perdre les eleccions per culpa de Mompó i Mazón».

Montalvá ha explicat este matí a la sala de premsa de l’Ajuntament d’Alzira que s’ha donat de baixa del partit, ha eixit del Grup Municipal Popular per passar al Grup de No Adscrits a més de dimitir de tots els seus càrrecs en l’executiva local i provincial, en la junta directiva provincial i com a membre de la direcció comarcal de la Ribera Alta.