Només tres regidors dels 9 de Compromís Alzira es presenten a primàries

0
1185

Dels 16 candidats a regidors que s’han presentat a les primàries d’Alzira només hi han tres dels actuals 9 regidors de Compromís; es tracta del regidor d’Hisenda i Recursos Humans, Albert Furió, del responsable de Medi Ambient i Agricultura, Pep Carreres i del regidor de Festes i Comunicació, Xavier  Pérez.

A les ja anunciades ausències de l’alcalde Diego Gómez i del regidor de Cultura, Alfred Aranda, cals ressaltar l’ausència també de la nº 2 i responsable d’Urbanisme i Seguretat Ciutadana, Sara Garés, de la regidora d’Igualtat i Serveis Socials, Marina Mir, de la regidora d’Educació, Maria Calvo i la responsable de Joventut Letícia Piquer.

A més dels tres actuals regidors, també s’han presentat altres 13 militants com Andrés Gomis, actual director general de Transparència, Vicent Camarasa, Amelia Blanquer, portaveu del col.lectiu Unió de Pensionistes Alzira, Gills Denans, Andrea Viñes, Mª Jesús Prats, l’actriu Cristina Soler, la músic i docent Maria Pons, Virtuts Piera, Ramón Fenollosa i el membre de les coordinadores comarcals de Joves PV i de Més Compromís, així com del Consell Jove d’Alzira Israel Pérez, a més de Paula Máñez i Irene Benedí, membres de Joves PV. 

Pel que fa als aspirants a ser els candidats a l’alcaldia confirmen la seua presentació a primàries d’Alfons Dominguez i d’Emili Cases.

Dominguez, compta amb el suport d’una notable majoria del col.lectiu després que no s’ha presentat a les primàries cap dels que aspiraren a tindre un lloc destacable en una possible candidatura de consens que es va negociar durant un parell de mesos. Així el pressumible alcaldable de Compromís ha manifestat a Riberaexpress que «s’ha presentat un bon equip humà, coesionat i preparat que representa a tot el col.lectiu tant a nivell intergeneracional com de diferents sensibilitats, en una candidatura plural i coral».

Al llarg d’esta setmana dueran presentar els respectiu avals, mentre la campanya arrancarà el pròxim dia 24 de gener.