L’Alzira FS perd en Ceuta però acaba la primera volta amb set punts d’advantage

0
75

Dura derrota del Family Cash Alzira en Ceuta davant l’Àfrica Ceutí (4-0) que va estar molt sòlid en defensa. Les millors ocasions visitants es produiren en els primers minuts amb dos tirs als pals, primer de Gon Castejón, i tot seguit de Carlitos. Foren més efectius els locals que en el minut 9 s’avançaven en el marcador mitjançant Hugo Alonso, mentre Cristian feia el segon en el 16.

Els alumnes de Braulio Correal foren més intensos en el segon temps però no estigueren encertats en el remat. En el minut 34, Everton feia el tercer i a partir d’ací l’Alzira FS jugà de 5 encara que sense èxit. En els últims segons de l’encontre Anuar redondejà la golejada del conjunt de Ceuta.

Amb esta derrota els riberencs passen a la quarta posició, superats pel Burela, però mantenen els set punts d’advantatge respecte als conjunts aspirants a entrar en la zona de play off, com El Ejido i Sala 10 Saragossa que van perdre en les seues respectives ixides.

La pròxima jornada el Family viatjarà a Leganés per disputar el primer partit de la segona volta.