Aketxe guia a la UD Alzira contra el Mallorca B cap a la primera victòria de l’any

0
159

La UD Alzira ha aconseguit la primera victòria després de quatre empats consecutius, contra el Mallorca B per 2 gols a 0 en partit disputat a l’estadi Lluís Suñer Picó i ja suma 8 encontres sense conèixer la derrota.

Els blaugranes foren molt superiors al filial mallorquí, tot i que no han pogut marcar fins els últims moments de la primera part pel debutant Aketxe que no ha pogut començar millor davant la parròquia local.

Als tres minuts de la segona part, Pitu sentenciava, pràctiament, l’encontre amb el segon gol. I encara que Joaquin ha sigut expulsat en el minut 69, el conjunt de Marc Garcia no ha patit gens per conservar l’advantatge.

Amb este triomf l’Alzira és onzé amb 21 punts, amb dos d’advantatge respecte als llocs de descens. La pròxima jornada tornarà a jugar al Suñer Picó, en esta ocasió contra el Badalona Futur, dècim classificat amb un punt més que els riberencs.

Fitxa tècnica

Alzira: Fernández, Abraham (Torices, m.79), Lázaro, Javi Soler, Cortijo, Joaquín, Lado, Solbes (Joel, m.57), Pitu, Serra (Blasco, m.74) i Aketxe (Sergio, m.57).

Mallorca B: Pere Joan, Joel Toledo (Alonso, m.46), Garay, David López, Marcos, Quintanilla (Montalbán, m.54), Montiel (Victor, m.82), Miguelito, Valverde (Gálvez, m.54), Llabrés i Diabate (Pau Mascaró, m.67).

Gols: 1-0,m.45: Aketxe. 2-0, m.48: Pitu.