Ricardo Belda màxim aspirant a encapçalar de nou Vox en Alzira

0
630

L’actual regidor Ricardo Belda, ha presentat al Comité Executiu Provincial de Vox la seua candidatura per tornar a encapçalar la llista del partit d’Abascal a les  eleccions municipals del pròxim mes de maig.

Han sonat altres alternatives com les de Bernardo Costera i la regidora Clara Aledón que abandonà Ciutadans recentment, però ell en declaracions a Riberaexpress ha deixat ben clar que «no presentarè cap batalla i acataré el que diga la direcció del partit, ara bé estic disponible i compte amb un equip de gent que em dona suport».

La presentació de candidatures culmina el pròxim diumenge 15 de gener, i  per tant no tardarà en emitir el seu veredicte l’executiva provincial, encara que Belda partix amb un clar advantatge.

El regidor alzireny de Vox no oculta la seua «preocupació perquè dona una imatge molt lletja de la política» la problemàtica que patix el PP local que dona el seu suport a José Andrés Hernández front l’elegit per la direcció regional popular, José Luis Palacios. Ricardo Belda confia enen que Vox «millore els resultats de les anteriors eleccions i insistix en que «jo estic disponible, però em retiraré sense alçar la veu cas que l’elegit siga altre».

Ell no té constància que a menys de 48 hores per finalitzar el termini de presentació d’aspirants, hi haja altra alternativa a la seua.