Dura costera de gener per a l’Alzira FS amb potents rivals en lliga i copa

0
86

L’Alzira FS reprén la competició este dissabte en Ceuta front l’Àfrica Ceutí, després la llarga parada nadalenca, primer encontre d’una dura costera de gener en la que li queda per davant a més el Leganés, a terres madrilenyes i posteriorment el Jimbee Cartagena de Primera en Copa i el Burela FS en lliga, els dos al Palau d’Esports local.

El Family Cash, tercer en la classificació amb 29 punts en 15 partits, viatja, en estos moments, en direcció a Ceuta per enfrontar-se, en l’última encontre de la primera volta, a un equip que també aspira a llocs de play-off. A hores d’ara ocupa la sèptima posició amb 22 punts, tot i que té la seua principal fortalessa a casa i acaba de reforçar-se amb un jugador català procedent de l’A2 italiana.

El conjunt de Braulio Correal encetarà la segona volta en Leganés, un equip que ha millorat progressivament fins situar-se ara en l’onzé lloc amb 17 punts. En el primer partit de lliga només va perdre al Palau per 2 gols a 1.

Copa i lliga al Palau

El dimarts dia 24 torna el Family Cash al Palau per disputar a partit únic la Copa del Rei front el Jimbee Cartagena, equip de primera, que ocupa la sexta poisició amb els mateixos punts que el quart, Inter Movistar, finalista de la Supercopa a Alzira que va causar una magnífica impressió i amb un punts més que el semifinalista ElPozo Murcia.

I esta dura costera de gener tindrà el punt i final el dia 29 també al Palau contra un rival directe per l’ascens com és el conjunt gallec del Burela, quart classificat amb un punt menys, però que va guanyar amb claredat als riberencs en la canxa lucense en la primera volta.