Josep Gregori es jubila i ven el 60% de les accions de Bromera a Planeta

0
1115

L’editor alzireny, Josep Gregori ha anunciat hui que es jubilarà a finals d’any i que ha venut el 60% de les accions de Bromera a l’editorial Planeta que passa a ser l’accionista majoritària.

El Grupo Planeta ha arribat a un acord amb Bromera per a incorporar-se al seu accionariat i, d’aquesta manera, «donar continuïtat i impuls al reeixit model cultural i empresarial del grup editorial valencià», segons han anunciat aquest dijous les dos entitats.

L’acord, a més de la participació de Planeta en l’accionariat amb un 60%, contempla «el manteniment de la independència de gestió del Grup Bromera; la continuïtat i l’impuls de les seues línies estratègiques; el compromís social i mediambiental i de defensa de la cultura valenciana» , i a més garantix, segons Gregori, «la continuïtat a Alzira de la seu de l’empresa i del seu equip humà, format per 60 persones, multitud de col·laboradors habituals i empreses auxiliars».