Alba Fluixà rebrà el Guardó d’Or 2023 de la falla Plaça Malva

0
249

La Falla Plaça Malva atorga el Guardó d’Or 2023 a Alba Fluixà Pelufo, artista plàstica, gestora cultural i poeta

 

L’acte de lliurament es durà a terme el dijous 9 febrer, a les 19.30 h, en la Casa de la Cultura

 

L’Associació Cultural Falla Plaça Malva d’Alzira ha programat la seua XXXI Setmana Cultural del 19 de gener al 21 de febrer. L’acte d’inauguració tindrà lloc el dijous 19 de febrer a les 19.30h a la Casa de la Cultura.

Hi haurà dos exposicions obertes del 19 de gener a l’11 de febrer: “Pinzellades”, organitzada per la comissaria Ángela Mondéjar i “Cobertes” dirigida per Fernando Cortabarra. A més, hi ha programats molts actes entre els quals hi ha presentacions de llibres, recitals de poesia, un cacau tertúlia i, com no, la presentació del llibre de la falla Tro d’Avís 2023, acte en el que és també protagonista el lliurament del Guardó d’Or que concedeix la falla Plaça Malva. Una distinció que enguany la nostra comissió ha decidit atorgar a Alba Fluixà Pelufo, artista plàstica, gestora cultural i poeta.

Alba Fluixà Pelufo és natural d’Alzira, llicenciada en Belles Arts i Doctora en Indústries Culturals per la UPV. Com a il·lustradora, ha publicat els llibres Dril, el cocodril; La pluja i Poalet de versos. Com a escriptora, ha publicat els llibres de poemes En el camí de l’alba (Editorial Germania,  2013), Geografies de l’atzar (Edicions Bromera, 2018) i Galeria d’incerteses (Edicions Bromera, 2019), obra guanyadora del XIII Premi de Poesia Ibn Hafaja Ciutat d’Alzira. Recentment, ha sigut també la primera dona en escriure els versos per al llibre de la falla municipal de València, en els anys 2020 i 2022.

A més a més, Alba, des de fa uns anys, forma part activa del consell de direcció del Tro d’Avís, sent una de les col·laboradores assídues del nostre llibret i de la nostra setmana cultural, motiu pel qual és una bona coneixedora de la nostra comissió i, sobretot, de la nostra Associació Cultural.

L’acte de lliurament del Guardó d’Or es durà a terme el dijous 9 febrer, a les 19.30 h, en la Casa de la Cultura, dins dels actes programats en la XXXI Setmana Cultural.

 

Associació Cultural Falla Plaça Malva d’Alzira