Miguel Vidal (C,s): «Les circunstàncies polítiques d’Alzira afavorixen la meua candidatura a les municipals»

0
305

L’actual regidor de Ciutadans a Alzira, Miguel Vidal, baralla seriosament la possibilitat de presentar-se de nou com alcaldable donat que «les circunstàncies polítiques locals són favorables».

L’ausència de, Diego Gómez i especialment el conflicte que patix el PP local, «suposa una bona oportunitat» afegix Vidal que es reunirà la pròxima setmana amb membres de l’executiva provincial i regional per tal de «conèixer el suport que em donaran».

A nivell local el regidor de la formació taronja es troba «conversant amb gent próxima al partit per tal de configurar una llista competent». Vidal ha assegurat a Riberaexpress que ni José Andrés Hernández ni José Luis Palacios, als que considera «bons amics», li han fet cap proposta per integrarse en la formació popular.

Ciutadans, va obtindre dos regidors en les eleccions municipals de 2019, però la seua companya, Clara Aledón, abandonà l’any passat el partit i es va passar al grup de No Adscrits. Ara, davant l’enfrontament del col.lectiu local del PP a la direcció regional que ha triat a Palacios en lloc de a Hernández com alcaldable local, Miguel Vidal que, compta amb el suport d’un grup significatiu d’alzirenys, es mostra «il.lusionat i esperançat» en poder renovar el seu escó al consistori de la capital comarcal.