Alfons Dominguez (Compromís):»Em considere suficientment preparat per ser l’alcalde d’Alzira»

0
989
Dominguez considera que les primàries han provocat l’activació i participació de la militància

Alfons Dominguez, 56 anys, pare de dos filles de 13 i 17 anys, reconeix que li va costar «molt decidir-me» arran la proposta que li feren l’actual alcalde, Diego Gómez i el coordinador de Compromís, Vicent Martinez, per encapçalar la candidatura en les pròximes eleccions municipals.

«Després d’una profunda i llarga reflexió vaig pensar que no podia rebutjar-la en arribar a la conclusió que podia aportar solucions per a la meua ciutat» apunta Dominguez que és «conscient que no soc Diego, ni pretenc ser-ho, tinc el meu estil propi, tot i que s’assemblem en la manera de ser amable, educat i de saber escoltar a la gent». L’aspirant a candidat afegix «m’agrada molt treballar en equip, entenc que ser líder és saber coordinar i traure lo millor de cadascú«.

L’enginyer agrònom alzireny assegura que compta «amb el suport molt majoritari del col.lectiu i de totes les corrents i sensibilitats així com de la direcció de València».

Les primàries han activat a la militància

Respecte a les primàries que enceta esta setmana Compromís en Alzira, en no poder consensuar, prèviament, una llista, a Dominguez li «agrada com s’ha solucionat donat que encapçalarà la llista el candidat que obtinga el suport democràtic, front la imposició que es produix de les direccions en altres partits».

La candidatura anunciada pel militant, Emili Cases, no li preocupa sino tot el contrari perquè «afavorix el debat polític i la discusió d’idees i a més ha provocat l’activació i la participació de la militància i fins i tot s’han produït nous afilitas durant els últims dies que estan treballant amb moltes ganes».

Alfons Dominguez no dubta en assegurar que es considera «suficientment preparat per ser l’alcalde d’Alzira i per afrontar els reptes de futur de la nostra ciutat».

Riberaexpress