Aposta decidida d’Alzira pel futbol sala i per l’esport

0
142

Calia remuntar-se a l’època que l’Avidesa d’hanbol s’enfrontava als millor equips de Divisió d’Honor d’este esport, per trobar espectacles com els que han oferit el passat cap de setmana al Palau d’Esports els quatre equips que han disputat la Supercopa d’Espanya de futbol sala.

Han sigut dos dies més que intensos en els que han xafat el parquet

L’alcalde Diego Gómeza i el regidor d’Esports Fernando Pascual amb el President del Consell Superior d’Esports i la sub delegada del Govern

del Palau jugadors de talla nacional i internacional que han oferit tres espectacles de primeríssim nivell.

El president de l’Alzira FS, Vicent Fontana, no ha dubtat en qualificar «d’espectacular» esta Supercopa i de ressaltar que «s’ha notat que Alzira vol futbol sala», refrendant la notable assistència d’espectadors als partits que disputa el conjunt dirigit per Braulio Correal.

L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, que no s’ha perdut cap del tres encontres, es mostrava anit exultant minuts després de l’espectacular final entre Inter i Barça, «ha estat tot un èxit, la federació i els equips participants en han felicitat» i afegia sobre la possibilitat que la selecció sub 19 dispute algun partit en el Palau. Per la seua part el regidor d’Esports, Fernando Pascual ha felicitat a Fontana i a la directiva de l’Alzira FS «per haver fet possible l’èxit d’esta Supercopa», així com a l’empresa Family Cash pel seu patrocini.

L’ajuntament d’Alzira ha aprofitat l’ocasió per millorar les instal.lacions del Palau que s’han passejat per tota Espanya amb la retransmissió dels tres encontres per part de Teledeporte.

Però este important event esportiu no serà l’últim, en febrer la capital de la comarca acollirà el Campionat d’Espanya sub 16 d’halterofília i en abril el Campionat mundial de pilota a mà. Este cap de setmana el pavelló Pérez Puig ha sigut testic del campionat autonòmic de tennis taula i recentment, l’estadi Lluís Suñer Picó acollia la final de la Copa Federació de futbol i el partit de Copa del Rei entre la UD Alzira i l’Athlètic Club de Bilbao.

És evident que Alzira ha arribat en este final de 2022 i principis de 2023 al cim de la seua carrera esportiva gràcies al dinamisme i excel.lent treball dels seus esportistes, clubs i dirigents, així com al suport decidit de l’Ajuntament i la inestimable col.laboració de diverses empreses d’àmbit local i autonòmic.

 

Riberaexpress