Alfons Dominguez presenta hui la seua candidatura a l’alcaldia d’Alzira per Compromís

0
747

L’enginyer agrònom, Alfons Dominguez, presentarà este dimarts davant el col.lectiu de Compromís, la seua proposta de candidatura de primàries a l’alcaldia d’Alzira.

Dominguez ha manifestat la seua intenció «de confeccionar una llista plural, intergeneracional i paritària amb la idea de «continuar sent la referència política de progrés a Alzira, a més de noves formes de treballar pel bé comú». Comptarà en la seua candidatura amb el suport de tres regidors i una regidora de l’actual grup municipal de Compromís. No serà l’únic aspirant a candidat tot i que el militant, Emili Cases també ha anunciat la seua intenció d’optar en primàries a ser l’alcaldable de la formació valencianista.

Cal tindre en compte que els candidats a l’alcaldia necessiten estar avalats al menys pel 10% de la militància. La recollida dels avals tindrà lloc del 16 al 20 de gener, este últim dia seran proclamats els candidats, mentre la campanya de primàries es farà entre el 21 de gener i el 4 de febrer i la votació està prevista per a l’11 de febrer.