Palacios:»Estic segur que el PP d’Alzira no em farà el buit en la campanya»

0
876

José Luis Palacios espera, pacientment, que la direcció regional del PP, el proclame oficialment, sembla que a finals de mes, el candidat dels populars a l’alcaldia d’Alzira. S’ha aïllat el més possible de la forta polèmica que ha despertat la seua candidatura en el PP local, on prop de 70 militants es manifestaren, unànimement, a favor que el candidat siga l’actual secretari local José Andres Hernández que compta amb tot el suport de l’executiva local.

Palacios reconeix que s’havia retirat, «fa quatre anys que no estic en política activa», però li ha fet molta il.lusió que Carlos Mazón confie en ell per recuperar l’alcaldia més important de la comarca de la Ribera. «Quan siga nomenat oficialment, podré parlar i actuar» afegix l’extinent alcalde en l’època que Elena Bastidas, la seua principal valedora, presidia el consitori alzireny. Desconeix  el nombre d’afilitas i també «quants s’oposen i perquè» a que ell encapçale la llista en les pròximes eleccions municipals.

Reconeix que hi han «discrepàncies internes» però es mostra molt convençut que comptarà amb el suport de la militància; «estic segur que no em faran el buit perquè son del PP i volen lo millor per al partit, la majoria estarà a bon segur al meu costat perquè el partit està per damunt de les persones». Palacios insistix en «la lleialtat a les sigles» per tal de superar la forta polèmica sorgida arran la seua designació i a este respecte afegix, «José Andrés segur que vol lo millor per al partit, cadascú té les seues preferències, son discrepàncies legítimes però no veig més polémica ni maldat per part de ningú».

Este assessor laboral de 60 anys insistix, «la gent que realment siga del PP col.laborarà amb mi, no veig que hi hagen dos bands, tinc la mà oberta a tot el món i estic per sumar no per crear problemes» indica l’aspirant que s’esforça per donar «un missatge d’integració i tranquilitat».

Mentre tant Hernández no ha contestat encara a la demanda de la Comissió Electoral local i de la militància d’acceptar ser proposat oficialment candidat, a la direcció regional del partit. A hores d’ara sembla que el secretari local del PP podria ja haver-se entrevistat amb Carlos Mazón i Vicent Mompó per tal que renuncie i dixe el camí lliure a José Luis Palacios, que «sí o sí» va ser l’aspirant del PP local a l’alcaldia de la capital comarcal.