Diego Gómez: «Crec que Alfons Dominguez serà l’únic candidat de Compromís a les primàries d’Alzira»

0
587

Compromís enceta el procés de primàries el pròxim dilluns dia 9 per elegir, en el cas d’Alzira, d’una banda el seu alcaldable i d’altra els aspirants a regidors que l’acompanyaran en la llista, arran la falta del consens suficient per decidir els acompanyants d’Alfons Dominguez, que havia sigut proposat per la comissió electoral.

Així les coses l’actual alcalde per Compromís, Diego Gómez, que renuncià en octubre a ser candidat per quarta vegada, ha manifestat a Riberaexpress, «crec que Dominguez serà l’únic candidat que es presentarà a les primàries en Alzira». I al respecte ha afegit, «el partit té el calat polític suficient per a resoldre la situació i es presentarà a les eleccions amb la millor llista possible, una llista prou renovada que farà front a les necessitats de la ciutat».

Etapa molt positiva

Gómez considera que els 8 anys d’alcaldia de Compromís en Alzira «ha sigut una etapa molt positiva en la que hem demostrat que podem gestionar perfectament la ciutat». Respecte a que en les eleccions municipals de maig poguera eixir un govern de PP i Vox, la primera autoritat local ha advertit, «si governa la dreta i la ultradreta Alzira no avançarà, tornarien les polítiques que no estan d’acord amb les necessitats que té la nostra ciutat». I en este sentit recorda que l’oposició «no ha participat en l’elaboració de l’Agenda Urbana 2030, ha criticat la capitalitat cultural i tampoc ha donat suport als projectes mediambientals del govern de la Vila».

Alfons Dominguez és un bon candidat

Respecte al candidat que ha escollit la direcció regional del PP per a Alzira, Gómez ha indicat que «Palacios ha estat desaparegut en combat durant esta legislatura i Podemos tampoc ha aparegut per a res». La renovació del Pacte de la Vila per a la pròxima legislatura «va a dependre sobre tot dels resultats que aconseguisca Compromís i crec que Alfons Dominguez és un bon candidat».

Diego Gómez diferencia amb nitidesa la problemàtica que afecta als dos grans partits de la capital comarcal; «mentre en Compromís, tot i les discrepàncies es resoldrà democràticament mitjançant les primàries, en el PP la seua direcció ha imposat el candidat al col.lectiu local que aposta per José Andrés«.

Gómez assegura «no estar arrepentit» d’haver renunciat a ser de nou el candida a l’alcaldia perquè «la decissió ha estat molt meditada», però ha lamentat «no haver rebut cap suport, ni proposta per part de la màxima direcció de Compromís».