L’Alzira FS vol continuar despertant passions en 2023 després d’un any «magnífic»

0
57

«El 2022 ha sigut un any magnífic» així s’ha pronunciat el tècnic de l’Alzira FS, Braulio Correal a l’hora d’analitzar l’any que acabem de dixar enrere en el que el conjunt de futbol sala es classificà en quarta posició en la 2ª divisió i disputà la lligueta d’ascens a Primera. Correal, ha afegit al respecte «va ser tot un èxit que en principi no esperàvem».

El Family Cash Alzira ha millorat en 2022 les dades abastades en 2021; així este desembre tancà l’any 22 en tercera posició, amb 29 punts en 14 partits, front als 32 punts en 17 jornades del 21 en el que hi havien tres equips més en la categoria. El pròxim dia 14 culminarà la primera volta en Ceuta, davant l’Àfrica Ceutí que també lluita per pujar a la màxima categoria de la LNFS.

«L’equip ha fet un bon treball, començar bé és important, hi ha molt de nivell» reflexiona l’entrenador sobre el comportament de la plantilla en esta primera volta de la temporada 2022-23. Quan arrancà esta temporada «l’únic objectiu que teniem era sumar entre 33 i 34 punts el més prompte possible per assegurar la permanència» indica el preparador alzireny. Té marcada la mateixa línia que el tècnic de futbol Pablo Simeone, «cal anar dia a dia, setmana a setmana i no pensar més enllà, quan falten cinc partits per culminar la lliga ja podrem fer càbales» manifesta Correal a Riberaexpress.

Una de les claus de l’èxit és «la mentalitat i el compromís dels jugadors que a més creuen en el cos tècnic» i afegix 29 punts en 14 partits son molts, però som conscients que els rivals també juguen i que les segones voltes son més complicades, també depen de la sort que tingam amb les lesions que fins ara ens han respectat prou». L’Alzira FS, que ha reiniciat els entrenaments ahir dilluns, reprén la competició amb una advantatge de 7 punts respecte al sext classificat, una bonda renda que deurà defendre amb ungles i dents davant la forta competència existent.

L’ausència de Rafa Ara, pràcticament no s’ha notat; «a nivell intern és indiferent qui marca els gols perquè tots els jugadors participen en defensa i atac fet que mecanitzem amb automatismes i pautes», indica l’expert entrenador. Així fica com exemple que Carlitos, una de les incorporacions d’esta temporada, «ha donat un montó d’assistències de gol».

Respecte a les aspiracions de l’equip i del club, el tècnic indica que «el projecte necessita maduressa, donar passets curts però ferms, hi han 8 ó 9 conjunts que lluitem per una plaça», considerant que l’altra està en mans del Peñíscola que porta molots punts d’avantage a la resta.

Correal sempre té paraules d’agraïment per a l’afició «els alzirenys tenen ganes de futbol sala, ja hi han un miler d’abonaments, sense els aficionats no seriem res, en el Palau sempre ens fan sumar algun punt que altre». I en este aspecte ressalta el paper de la Corva Dril que no para d’animar en tots els encontres.

Pel que fa a la Supercopa d’Espanya que disputaran els quatre millors equips del futbol sala nacional, Braulio considera que «és un premi al treball incansable de la junta directiva que ha vist el seu esforç recompensat, em fa molta il.lusió vore una competició nacional en el Palau».

Riberaexpress