José A. Hernández: «Ens han dolgut moltíssim les formes de la direcció regional del PP»

0
1370

El president local del PP i portaveu del Grup Municipal Popular d’Alzira, José Andrés Hernández, en declaracions a Alzira Ràdio, ha manifestat hui que «ens ha dolgut moltíssim les formes» amb les que la direcció regional del partit ha escollit a José Luis Palacios, com a candidat local a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. I ha afegit que «les formes han sigut incorrectes i fora de lloc causant una sensació d’indignació entre la militància, el malestar que patim no va en contra de ningú».

Hernández, que va donar ahir les explicacions oportunes a prop de 70 militants en una junta extraordinària, ha deixat ben clar que «em dec a la gent de baix i no a la de dalt«, en clara alusió a la direcció que encapçala Carlos Mazón.

Màxima unitat i suport

El regidor popular alzireny considera que «la unitat és màxima, tots m’han recolçat en la reunió d’ahir inclòs el grup municipal» segons ha assegurat este migdia a l’emissora municipal. I lamenta que esta situació «haja provocat un terratrèmol, estem molt dolguts i em demanen que constinue sent el seu candidat, que li diga a la direcció regional que canvie la seua decissió».

Hernàndez va demanar anir a la militància «calma», després que molts amenaçaren en donar-se de baixa, «no vullc fer dany al PP», ha insistit i al mateix temps els ha demanant un temps «per pendre una decissió que no dec de fer ara en calent».

José Andrés Hernández ha culminat l’entrevista dient, «tinc clar que la militància me vol i el grup municipal també, per això tinc que estar molt agraït». Després de reiterar que les formes en les que Mazón ha elegit a Palacios i l’ha marginat «han sigut incorrectes i fora de lloc».

La discutida decissió de Mazón elegint a Palacios sense consultar abans a la militància deixa al seu candidat en Alzira als peus dels cavalls davant el notable suport a Hernández mostrat en la reunió d’ahir.