El Palau d’Alzira millora el rostre per acollir als equips més potents del futbol sala en la Supercopa

0
253
Este matí es pintaven les baranes del coliseu esportista alzireny

El Palau d’Esports d’Alzira no descansa en estos dies nadalencs davant la important cita que tindrà els dies 7 i 8 de gener on els millors equips del futbol sala nacional disputaran en el seu parquè la Supercopa d’Espanya.

Així l’Ajuntament de la capital comarcal està canviant els focus per millorar l’enllumenat en ser televisats els tres encontres per Teledeporte (Tdp) està pintant el seu interior i millorant vestidors i altres aspectes del seu interior perquè el coliseu alzireny, amb capacitat per a prop de 3.000 espectadors, estiga a punt en ixes dades tant importants.

Les semifinals es disputaran el dissabte dia i enfrontaran a les 16 hores, a l’Inter Movistar davant l’UMA Antequera. Mentre a les 19:30h jugaran ElPzo Murcia i el Barça. Els dos guanyadors disputaran la final diumenge dia 8 a les 19:30h.