Carcaixent prepara les campanades infantils i la visita dels Mags d’Orient

0
134

Carcaixent celebra unes festes centrades en els més menuts

 

Carcaixent celebra unes festes nadalenques plenes d’activitats per als més menuts.

El 31 de desembre se celebraran unes Campanades infantils a la Plaça Major amb una festa d’11 a 13h en la qual hi haurà manualitats, pintacares, globoflèxia, discomòbil per a la xicalla i cotilló, fent-se “les campanades” a les 12 hores amb el rellotge de l’església.

I com cada any, el 5 de gener els Reis Mags d’Orient recorreran els carrers del municipi amb la tradicional cavalcada que acabarà a la Plaça Major, on saludaran a tots els xiquets i xiquetes.

Aquestes activitats es sumen a altres com l’espectacle “Pinotxo, un musical d’aventures” que tindrà lloc el divendres 30 a les 18 hores al Magatzem de Ribera o a l’escoleta de Nadal gratuïta organitzada des de la Regidoria d’Educació que s’està fent per als menuts amb la intenció de conciliar aquestes vacances.