Avancen a bon ritme les noves instal.lacions del Grup Mazo en El Pla d’Alzira

0
562
El Grup Mazo quasi triplicarà en El Pla les actuals instal.lacions de la Ctra d’Albalat

El Grup Mazo després de finalitzar la fase d’urbanització en la parcel.la de 102.000 m2 al Parc Empresarial El Pla d’Alzira començarà en 2023 l’edificació de l’àrea logística, amb 30 molls de càrrega i descàrrega així com de les oficines, encara que primer instal.larà el taller i l’assortidor.. Per al pròxim mes de setembre esta empresa familiar d’Alzira farà el trasllat parcial de l’operativa que es troba actualment al polígon industrial de la Carretera d’Albalat.

Les instal.lacions del Pla quasi triplicaran la superfície que té la companyia de transport en l’actual polígon de la Carretera d’Albalat, de 40.000m2.

Actualment està en construcció un edifici d’oficines, molls de càrrega i descàrrega amb cambres frigorífiques i de congelat, túnels de rentada de camions, un assortidor propi de combustible i una zona destinada al taller. Destaca també l’ampliació de diverses zones habilitades per al descans dels conductors.

Les oficines centrals, que superaran els 2.000 m2 de superfície, comptaran amb les últimes tecnologies i les noves instal.lacions disposaran a més d’un aparcament amb capacitat per acollir uns 300 semiremolcs i al voltant de 200 tractors. D’altra banda l’edifci logístic de fred positiu superarà els 4.500 m2 i el taller, d’uns 6.000 m2, atendrà una important flota de 900 semiremolcs i de 350 tractors.

Al Pla la companyia de transports alzirenya disposarà de la última tecnologia de servicis, amb panells solars per a autoconsum, assortidors, aparcaments elèctrics i àrees de conductors.

El Grup Mazo, que cumpliarà el seu 80 aniversari en 2023, compta amb una plantilla de 600 treballadors i amb una flota pròpia superior al miler de camions, i es troba en el top 10 de les empreses de transports més importants d’Espanya.