Palacios (PP): «José Andrés no m’ha felicitat però tinc una bona relació personal amb ell»

0
1272

El primer sorprés en rebre la decissió de Carlos Mazón va ser José Luis Palacios donat que considerava que la seua etapa política «havia acabat fa quatre anys». L’alcaldable popular a les eleccions d’Alzira reconeix que l’executiva regional «m’ha insistit que en que acceptara i jo m’he dit, als 60 anys que tinc, ara o mai i he vist que és el moment de rematar la meua vida pública».

Respecte al terratrèmol que ha sacsejat el PP local, especialment a l’executiva i al grup municipal, Palacios assegura que «no tinc la sensació que la meua elecció vaja a tindre un efecte negatiu davant la quantitat de missatges i felicitacions que he rebut». El que no l’ha felicitat, segons reconeix, és el que fins ara aspirava a renovar la seua candidatura i secretari local del PP, José Andrés Hernández. «No m’ha felicitat però a nivell personal la relació és bona» diu Palacios que afegix «el meu caràcter no és crear el de crear enemics, em considere molt conciliador i tolerant».

Davant la reacció que alguns membres del grup municipal han tingut de tancar files al voltant d’Hernàndez, el sorprenent candidat popluar ha manifestat «crec que no tenen motiu per a estar nerviosos, un candidat es rodeja de la gent que considera bona per a governar, però en totes les lesgislatures de tots els partits en habut canvis en les llistes» advertix.

Segons l’entorn de Palacios, el que més probabilitats té de renovar en la pròxima llista és el músic, Bernardo Ríos, mentre un altre que es veu més fora que dins, ha penjat en el seu facebook, «Roma no paga traidores». El candidat imposat per Mazón deurà multiplicar-se per apaciguar els ànims i aconseguir el suport total del PP local, però alguns no estan, de moment, per la llavor.

rL’extinent alcalde d’Alzira durant l’etapa de la seua benefactora, Elena Bastidas, assegura que «faré compatible la meua tasca professional amb la política, un autònom no renuncia mai a la seua tasca professional». I recorda com «durant la meua etapa de primer tinent alcalde no em vaig dixar mai la feina i a més no tinc cap tipus d’incomptaiblitat amb la tasca municipal, el desptax el tinc encarrilat i compte amb l’ajuda dels meus socis».