Movistar-Antequera i Barça-ElPozo semifinals de la Supercopa en Alzira

0
152

El sorteig realitzat este migdia a la seu de la Federació Espanyola de Futbol ha emparellat al Movistar Inter contra l’UMA Antequera en la primera semifinal i a ElPozo Murcia davant el Barça en la segona semi de la Supercopa d’Espanya de futbol sala que es celebrarà al Palau d’Esports d’Alzira el pròxim 7 de gener.

Els equips guanyadors disputaran la final d’esta Supercopa el diumenge dia 8 al mateix escenari de la capital comarcal que es convertirà el primer cap de setmana de 2023 en l’epicentre del futbol sala nacional.

Cal recordar que el Barça juga en condició de campió de Lliga i Copa d’Espanya, Movistar Inter, millor classificat en Lliga regular, ElPozo Murcia en qualitat de finalista de la Copa d’Espanya i Besoccer UMA Antequera, actual campió de Copa del Rei.