V Concurs CaixaBank d’Orquestres al Gran Teatre d’Alzira

0
82

La consellera d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, assisteix al concert del V Concurs CaixaBank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana que acull Alzira dins del marc dels actes de la seua capitalitat cultural valenciana 2022.

Al Gran Teatre d’Alzira actuen l’Orquestra Simfònica de l’SMI Santa Cecília de Cullera, dirigida per Carlos Garcés Fuentelsaz, i l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Llíria, amb Pascual Cabanes Fabra com a director este dissabte a partir de les 19:30h.

L’orquestra de la Ribera Baixa va ser-ne la guanyadora, i la del Camp de Túria fou la segona amb més puntuació, en la categoria Martín i Soler per a formacions d’entre 51 i 70 músics del V Concurs CaixaBank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana, que es va realitzar el passat 13 de novembre al Palau de les Arts de València.

El V Concurs CaixaBank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana, emmarcat dins del programa ‘CaixaBank escolta València’, l’impulsen l’Institut Valencià de Cultura (IVC), la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i CaixaBank.