La Tarumba convoca dos tallers de teatre dirigits a adults en Alzira

0
165

Les classes començaran el 10 de gener

 

L’Associació Cultural La Tarumba obri aquest pròxim any dos tallers de teatre que començaran el 10 de gener i s’estendran fins a juliol. Un taller serà d’iniciació actoral i estarà dirigit per José Rubio, director del grup Volem Teatre. El segon serà d’aprofundiment i l’impartirà José Antonio Martínez, director de Suc de Teatre.

Els dos seran els dimarts de 19.00 a 21.00 h; un, el d’iniciació, a la Casa de la Cultura, i el d’aprofundiment, en el Gran Teatre, gràcies a la participació en l’organització de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira.

Tant l’un com l’altre estan orientats a majors de 17 anys. El d’iniciació està dirigit a persones sense experiència interessades en l’aprenentatge de les tècniques de l’actor i del treball en escena, que l’ajuden a despullar-se de la timidesa i aprendre eines per a la vida social i laboral. El d’aprofundiment està enfocat a aquells que tinguen ja experiència teatral i vulguen aprofundir en el treball de l’actor. Però, sobretot, els dos pretenen ser una oportunitat per a tots aquells que vulguen gaudir fent teatre.

Els participants només hauran d’abonar 10 € al mes, part dels quals va destinat a la mostra del treball que se celebrarà al final del taller.

La Tarumba continua així amb la seua labor pedagògica, amb la finalitat de transmetre els ensenyaments rebuts i l’experiència acumulada en el món de l’escena. D’una banda, als joves, a través de la Escola de Teatre Tarumba Jove, i també mitjançant aquests tallers dirigits a adults.

Al costat d’aquest objectiu pedagògic i de difusió del teatre en la nostra localitat, es pretén posar en contacte amb La Tarumba als interessats i interessades a continuar practicant posteriorment aquesta activitat, i així poder participar en els seus grups Volem Teatre i Suc de Teatre.

Els interessats en el taller hauran d’enviar un correu a joseantonio@tarumba.com.

 

ASSOCIACIÓ CULTURAL LA TARUMBA