Alzira sustituirà els adoquins de Pérez Galdós per asfalt imprés el pròxim any

0
495

Més de cinc anys després la inauguració del carrer Pérez Galdós el govern d’Alzira ha decidit sustituir els adoquins instal.lats a la calçada per asfalt imprés per tal d’eliminar els clots que s’han produït des d’aleshores. Cal recordar que fa un parell d’anys ja es realitzaren reparacions en distints trams de la calçada.

La pavimentació serà idèntica a la que va a utilitzar-se al carrer Mossèn Grau, on, estos moments, l’Ajuntament procedix a renovar les xarxes de clavegueram i d’aigua potable. Damunt la llosa de base de formigó es ficarà un paviment d’asfalt imprés donant la impressió que son adoquins.

Els treballs d’alçament de la zona empedrada i posteriorment d’asfaltat correran a càrrec de l’empresa Aigües de València autora de la remodelació d’este cèntric carrer alzireny i per tant «no suposaran cap cost per a les arques municipals» segons el regidor d’Obres Públiques, Fernando Pascual.

Els treballs es realitzaran, en tres fases, durant el primer semestre de 2023, tot i que el govenr local està estudiant les dades adients perquè no coincidisquen ni amb les falles ni amb les processons de la Setmana Santa en ser una via molt utilitzada per fallers i confrares.