L’Alzira FS tercer classificat després la victòria en Martorell (1-2)

0
74

L’Alzira FS ha aconseguit una notable victòria en Martorell davant el Sala 5 (1-2) que l’afiança en els llocs de lligueta d’ascens de la 2ª divisió de la LNFS. Al descans s’arribà amb empat a un gol.

S’avançaren els de Braulio Correal en el minut 6 mitjançant Gabri, però igualà el conjunt català en el 16. En el segon temps molt igualat i competit, la victòria es decantà del costat de la Ribera al anotar Jaime Peiró el segon en el minut 29. Abans en el 26 Pavel del Sala 5 estabellà un baló en el travesser.

Amb 13 jornades disputades i a falta de la última de l’any 2022 que es disputarà el pròxim dissabte al Palau, l’Alzira FS ocupa el tercer lloc de la classificació amb 26 punts, un menys que el segon classificat, O Parrulo Ferrol, i 6 punts més que el Bisontes Castelló, sext classificat. Una distància significativa que permet al Family mantindre la seua privilegiada posició encara que resten moltes jornades per al final de la lliga.