Alzira pedalejarà el pròxim divendres per la pau i el clima

0
386
Divendres 16, a les 17h, Plaça Generalitat, ruta dels parcs, Alzira
En volta de fer el possible per resoldre els greus problemes que ens colpegen, els grans líders mundials juguen a les guerres inclús ací a Europa, massacrant als ucraïnesos (més de 100.000 morts ja), al russos (desenes de milers de morts), originant milions de desplaçats-refugiats, empobrint-nos als europeus i amenaçant-nos a tots els humans amb les criminals armes nuclears que encara emmagatzemen russos, nord-americans i d’altres. Tot per a beneficiar als multimilionaris amos de les grans companyies d’armaments, petroli, gas, …
Mentrestant el clima va escalfant-se accelerada i catastròficament, de fet enguany pot ser l’any més calorós de la sèrie meteorològica perquè el CO2 i la resta de gasos d’efecte hivernacle seguixen augmentant en l’atmosfera. A pesar de que els últims informes científics de l’IPCC i el PNUMA indiquen que hem de reduir a la meitat les emissions i els combustibles fòssils durant aquesta dècada, després del 2030 probablement ja no podrem fer-ho perquè es dispararan fenòmens retroalimentats com la fusió de l’Àrtic, del permafrost, l’acidificació dels oceans, etc.

Per tant, és imprescindible que els pobles pressionem i exigim que paren la guerra i enceten negociacions, i que els diners de tots es dediquen a solucionar l’emergència climàtica i els problemes que patim. Per això a Alzira convoquem a tothom aquest divendres a pedalejar per la Pau, la Cooperació i el Clima:

Divendres 16, 17h, Plaça Generalitat.