L’Alzira FS s’enfronta hui en Martorell a un irregular i complicat Sala 5

0
79

Penúltim encontre de 2022 el que disputarà a les 19:30h d’esta vesprada l’Alzira FS en lka localitat de Martorell, pròxima a Barcelona, davant un perillòs i complicat Sala 5 que es capaç del millor i del pitjor.

Ubicat en el dècim lloc de la classificació és l’equip més golejat però ha derrotat a domicili als dos conjunts gallecs que precedixen a l’equip riberenc en la tabla com el Burela i O Parrulo Ferrol (7-8), éste en la pasada jornada. Ara bé també ha estat golejat a la seua canxa (1-5) pel Gran Canària, actual cuer.

Braulio Correal viatja amb tots els efectius en este últim desplaçament de l’any per tal de sumar tres nous punts i per tant que no perille el seu privilegiat lloc (quart) en la zona de play off. Li espera un conjunt molt aguerrit ben arropat al seu pavelló, on ha derrotat entre altres al Barça B.

El dissabte dia 17 culminarà al Palau front el Betis Futsal B este 2022, per acomiadar-se de la seua afcició fins gener de 2023. Abans de tornar a la competició el Palau d’Esports d’Alzira es vestirà de gala per acollir els quatre equips de Primera que disputaran la Supercopa; Barça, Movistar Inter, ElPozo Murcia i UMA Antequera.