Un veí d’Alzira denuncia la seua «indefensió» davant el servici de Correus

0
3726

Vicent Camarasa és un veí d’Alzira a qui el «deficient» servici de correus ha provocat que per una multa de 50€ haja tingut que pagar 105€.

Tot arranca en ser multat per la Policia Local el vehicle que conduia a causa de l’excés de velocitat en un control ambulant, qüestió que reconeix. Però el seu problema be donat en no rebre cap dels dos avisos pertinents que li tenien que haver arribat al seu domicili del barri de la Vila. Un bon dia, éste sí, li arriba l’avís per executiva, en ser amb justificant, moment en el que s’assabenta de la multa.

Camarasa parla, tant amb la Policia Local com amb el cap de Correus alzireny, i arriba a la conclusió «que no puc fer res perquè seria la paraula del repartidor contra la meua, és més em diuen que quan hi ha procediment legal com en el meu cas apareix publicat en el BOE». En este últim aspecte la seua indignació creix, per moments, donat que «sembla que tots els espanyols tenim l’obligació de llegir el BOE tots els dies». En Correus consideren la dificultat d’averiguar la identitat del repartidor que va cometre, per dos vegades, la negilència donat que «últimament hi han molts canvis».

Per tant a este alzireny de l’històric barri de la Vila, no li queda més que alçar la veu per a lamentar la seua situació, «d’indefensió i desampar», en una multa per que la tingut que pagar més del doble per causes alienes a la seua voluntat.

Caldrà confiar en que estos despistes no proliferen en el servici de Correus d’Alzira per tal que els alzirenys no tinguen que rascar-se la butxaca més del que correspon.