Les obres del carrer Mossén Grau d’Alzira culminaran el 9 de gener

0
287

Les obres del carrer Mossén Grau, es retarden fins al 9 de Gener.

 

Este matí des de la regidoria de Serveis Urbans, s’ha celebrat una reunió informativa amb els veïns del carrer Mossén Grau, i l’empresa constructora d’Aigües de València.

 

En esta reunió l’empresa constructora a través dels seus responsables ha donat les explicacions dels motius pels quals es retarda l’asfaltat fins al 9 de gener de 2023.

 

Des de l’Ajuntament d’Alzira, s’ha requerit per escrit a l’empresa constructora d’Aigües de València, perquè de les explicacions oportunes de l’incompliment en la finalització d’aquesta obra. Els serveis jurídics municipals estudiaren alguna mesura sancionadora per incompliment del pla d’obra.

 

D’altra banda els veïns han agraït als treballadors de l’empresa i a l’Ajuntament, el bon funcionament i el tracte rebut a resoldre les dificultats que es produeixen quan s’executa una obra en un carrer on existeixen garatges col·lectius i persones amb mobilitat reduïda.

 

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha demanat disculpes per aquest retard en plenes festes nadalenques. Al mateix temps que s’ha informat del canvi d’il·luminació a led, del carrer Mossén Grau, una sol·licitud del veïnal que està resolta.