Alzira únic ajuntament valencià que donarà cursos de formació per a treballadors

0
317

 

  • 575 treballadors locals podran re-qualificar-se professionalment amb esta subvenció de 283.600€

 

El consistori municipal rep per primera vegada l’aprovació de subvenció per a desenvolupar accions formatives dirigides a persones treballadores d’Alzira.

 

L’Agència de Desenvolupament Local d’Alzira (IDEA) ha aconseguit que Alzira es convertisca en el primer i únic consistori en tot el territori valencià a impartir cursos de Formació Professional per a l’Ocupació (FPO) per a treballadors en actiu. Des de 2014, s’ha treballat per tal d’obtenir esta formació, i malgrat ser validat any rere any per Servei Públic d’Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana LABORA, mai s’havia pogut arribar a realitzar per falta de crèdit disponible per a administracions públiques.

 

Així doncs, aquesta fita suposa la primera ocasió en la qual la sol·licitud de subvencions per a la realització d’accions formatives dirigides prioritàriament a persones ocupades de LABORA, dota econòmicament a una administració local per a la realització d’este tipus de cursos.

 

Gràcies a això, l’Ajuntament d’Alzira executarà 10 cursos per a 245 treballadors autònoms, amb una subvenció de 120.400€, i 9 cursos per a 330 treballadors de qualsevol sector professional, mitjançant una subvenció de 163.200€.

 

Un total de 575 treballadors locals compliran l’objectiu de l’Ajuntament d’Alzira de re-qualificar professionalment als treballadors locals, gràcies a una subvenció que ascendeix a 283.600€.

 

Entre altres, en estos cursos comptaren amb especialitats com “Anglés professional per a activitats comercials”, “Venda en línia”, “Tècniques de venda” o “Aplicacions Informàtiques”, entre altres.