«Increïble» la mascletà de prop de 100 kg disparada per Crespo a Alzira

0
408
El pirotècnic sent felicitat per la fallera major, autoritats i pel públic al final de la mascletà

«Ha sigut increïble» limanifestava la fallera major d’Alzira, Elena Cebrián, al gerent de la Pirotècnia Crespo al finalitzar la mascletà patrocinada per la Diputació junt a altres 13 disparades en diferents municipis valencians dins la iniciativa «Torna la Llum».

El pirotècnic  reconeixia que «hem disparat prop de 100 kg, ha sigut com les que disparem a València», mentre rebia les felicitacions de l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, de la diputada Mentxu Balaguer, de les falleres majors Elena Cebrián i Sara Martinez, del president de la JLF Bernardo Cortés i del regidor de Festes, Xavi Pérez, així com del nombrós públic assistent. Mitja hora abans tenia lloc un passacarrer que eixia de la plaça Major en direcció a la plaça de la Generalitat on s’ha disparat esta increíble i impressionant mascletà del Dia de la Constitució.

També han assistit la regidora de Seguretat Ciutadana i d’Urbanisme, Sara Garés, del regidors d’Obres Públiques, Fernando Pascual i de la regidora de Sanitat, Gemma Alós.