Els núvols superaran al sol en este llarg pont a la Ribera

0
63

Les borrasques situades al golf de Cadis continuen marcant l’oratge d’aquest pont festiu. Per a dimarts esperem de nou núvols abundants i risc de pluges a les comarques centrals i àrea del golf de València. En zones de la Ribera, la Safor i nord de la Marina, les precipitacions podrien ser moderades. Hem de comptar també amb boires a les muntanyes. La nuvolositat serà més trencada tant al nord com al sud del territori, especialment durant la segona meitat del dia. Les temperatures pujaran al nord i es mantindran sense grans canvis a la resta. La majoria de les màximes estaran entre els 13 °C i els 18 °C, més altes a la costa sud, on s’arribarà als 20 °C.

Dimecres serà un dia d’impàs, amb l’arribada de bandes de núvols alts i mitjans que circularan de sud a nord. Al matí es formaran boires a l’interior i de vesprada no es descarta alguna gota a les muntanyes del nord i al voltant de les serres de Mariola i Aitana. El vent bufarà fluix i les temperatures pujaran a les comarques centrals.

Dijous arribarà un nou front i els núvols tornaran a guanyar terreny, però en general hi deixaran poca pluja. Durant el matí es poden escapar quatre gotes a qualsevol punt del territori, però les precipitacions més probables cauran a l’interior central i nord. Les temperatures baixaran i el vent bufarà de llebeig i migjorn, amb ràfegues moderades a la costa.

Divendres serà un dia de ponent i de llebeig, amb la qual cosa pujaran les temperatures. Circularan núvols de ponent a llevant, més abundants com més a l’interior, on no es descarta algun ruixat dèbil.

À Punt