Castelló celebra la Fira de Santa Llúcia

0
154

 

La fira més antiga de la Ribera Alta comptarà amb un total de quatre zones temàtiques diferenciades

 

 

El poble de Castelló (Ribera Alta) celebra la fira municipal de Santa Llúcia fundada l’any 1604 el proper cap de setmana del dia 9 al 13 de desembre.

 

Aquesta fira més important del poble organitzada per l’Ajuntament de Castelló, comptarà amb quatre zones temàtiques on la gent podrà gaudir de molta oferta cultural i d’oci. La Zona d’atraccions situada al Parc de l’Estació estarà en marxa a partir del dia 3 de desembre mentre que les altres zones com la gastronòmica (Poble Fester) o el porrat valencià començaran a realitzar activitats a partir del divendres 9 de desembre.

 

Entre l’oferta d’activitats culturals es poden trobar amb actuacions de DJ, xarangues, rapers locals i grups musicals en valencià. A més, es comptarà amb la participació del cantautor xativí, Pep Gimeno «Botifarra» i els ‘Cantaors de Daimús’ que cantaran albades pel dia perquè aquesta tradició vaja passant als més menuts i menudes del poble de Castelló.

 

Un dels objectius d’aquest any és donar-li més qualitat a les zones temàtiques i sobretot fomentar la importància de les associacions locals amb la Fira d’Entitats que tindrà lloc el diumenge 11 i en la que participaran una vintena d’expositors locals.

 

Sense dubte la celebració d’aquesta fira no sols repercutirà positivament els expositors de la fira, sinó també als comerços i a l’hostaleria local de Castelló i amb l’ambient fester que els representa.