Alzira planta més de 4.000 flors de temporada en jardins i zones verdes

0
122

 

La regidoria de Serveis Urbans, juntament amb l’empresa ACTUA, responsable del manteniment de les zones verdes, ha començat la plantació de flors que segons el contracte han de plantar-se en esta època de Nadal. En esta ocasió són plantes de color roig les que adornen els nostres espais verds donant una imatge molt acolorida a la nostra ciutat.

 

També des de l’àrea de Serveis Urbans, s’estan han plantat més de 600 plantes de la varietat ‘Poinsettia’, més conegudes com a flors de Pasqua, en els parterres i espais enjardinats de les principals zones s de la ciutat. La planta més característica del Nadal contribueix a millorar la imatge d’Alzira durant aquestes dates en les quals milers de persones recorren la ciutat per a gaudir de les llums i les compres nadalenques.

 

El regidor de Serveis Urbans, ha recordat que en els últims mesos es fa un intens treball de poda en col·legis, tarongers i palmeres, per a millorar la imatge de la ciutat en les avingudes, places i principals zones enjardinades.

 

Fernando Pascual, ha ressaltat que “continuem treballant en la millora de la imatge de la ciutat i dels seus espais urbà-comercials i paisatgístics per a transmetre qualitat i colorit en els llocs que són focus d’atracció de milers de ciutadans en aquestes dates nadalenques”.