Eufòria a l’Alzira FS i a l’Ajuntament en jugar-se al Palau la Supercopa

0
158

«És el màxim per al club i per a la ciutat, hem fet molta força», així de satisfet es mostra el president de l’Alzira FS, Vicent Fontana, en confirmar-se que el Palau Municipal d’Esports acollirà la Supercopa d’Espanya els pròxims dies 7 i 8 de gener.

Fontana ha afegit que suposa «un premi tant al treball del club com per a la nostra afició que tindrà l’ocasió de vore en directe als millors jugadors d’Espanya i d’Europa». Fins i tot s’ha mostrat «molt orgullós per aconseguir que la Federació haja apostat per Alzira tot i que Antequera anava amb molts més diners per davant». El màxim dirigent del futbol sala local assegura que els preus «seran populars perquè es puga omplir el Palau»; hi haurà un abonament per als tres encontres, els dos de semifinals i el de la final, encara que també es posaran entrades a la venda per separat.

Per la seua part l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez ha declarat a Riberaexpress que este esdeveniment que serà transmés en directe per Teledeporte «ficarà a Alzira en el mapa nacional de l’esport», després d’advertir que «no podiem deixar escapar una oportunitat tan bona en convertir-se el futbol sala en un esport referent per a la nostra cituat». Gómez ha ressaltat junt a a la Supercopa, la recent celebració del partit de Copa del Rei entre la UD Alzira i l’Athletic Club de Bilbao al Suñer Picó i el Mundial de Pilota que acollirà la capital de la comarca el pròxim mes d’abril.

Millores en el Palau

Mentre tant el regidor d’Esports, Fernando Pascual explica que el pròxim dimecres començaran les millores al Palau en el que s’ha compromés l’Ajuntament davant la Federació com el canvi de focus per oferir la qualitat que necessita la transmissió en directe dels tres encontres. També es repararà l’acolxat del sostre i s’adequarà la grada de la tribuna xicoteta per a la Televisisó i els mitjans de comunicació, així com la tribuna d’autoritats. Un hotel de Gandía sembla que és el millor posicionat per acollir als quatre equips participants en la Supercopa.

El pròxim dilluns dia 12 hi ha una entrevista en la que participaran les autoritats locals junt el president del club i el de la Federació Valenciana de Futbol per tal de coordinar els esforços i que siga un èxit d’organització.

Pascual considera que esta competició de nivell nacional «ficarà a Alzira en la capçalera del futbol sala d’Espanya».